Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Demanem la rectificació immediata de la campanya "Sortim en família"

Escoltar
Logo de Grup municipal ERC-AM

Grup municipal ERC-AM

La informació que apareix en aquest article és responsabilitat del Grup municipal ERC-AM

Demanem la rectificació immediata de la campanya "Sortim en família"

Fa uns dies que estem molt sorpresos per la campanya de difusió del cicle “Sortim en família” que s’ha fet des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Mataró.

Com s’ha pogut veure, es tracta d’una crida a què les famílies assisteixin als diferents espectacles de teatre, dansa, circ,... on aquestes paraules concretes apareixen plenes de faltes d’ortografia.

Davant les queixes de molts ciutadans, els responsables de cultura han explicat (a través de les xarxes socials) que era una manera original d’emular l’escriptura dels infants en començar el seu aprenentatge.

També ens consta el malestar dels docents de la ciutat davant la campanya. Actualment, aconseguir que els nens i nenes escriguin correctament la nostra llengua és una tasca encara més feixuga que fa uns anys pel pes de les noves tecnologies i la incorporació de moltes paraules en altres llengües en el llenguatge habitual.

És per això, que des del Grup Municipal d’Esquerra Republicana-Moviment d’Esquerres demanem que hi hagi una rectificació immediata d’aquesta inapropiada campanya.