Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Oficis de qualitat amb persones acreditades

Projecte impulsat per la FAGEM (Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme) amb la col·laboració d’AMITS (Associació de Mestres Industrials i Tècnics Superiors), FESITEL (Federació d’Empresaris del Sector Industrial Telecomunicacions i Electrònica) i AAPHMC (Associació Artesana de Perruqueries d’Home de Mataró i Comarca)

El projecte "Oficis de qualitat amb persones acreditades" vol incidir en la importància que tots els oficis estiguin portats a terme per persones professionalment acreditades, la realitat és que les persones que volen acreditar-se es troben amb un camí molt feixuc. Aquest projecte pretén fer-los el camí més fàcil.
 
Aquest projecte pretén arribar al màxim de col·lectius, integrant a tota mena de persones, ja que hi ha col·lectius que no s'han plantejat estar acreditats.
 
El projecte "Oficis de qualitat amb persones acreditades" és un dels guanyadors dels Premis FEM Mataró 2030 edició 2023. Va ser el guanyador de la CATEGORIA 2. Premi MATARÓ, CIUTAT DEL TALENT a la millor iniciativa per captar, generar i retenir talent.
 
Els objectius del projecte són:
- Aconseguir que tots els oficis estiguin portats a terme per persones professionals acreditades.
- Facilitar el procés a totes les persones que volen acreditar-se.
- Informar a través del Punt d'Informació i atenció presencial i telefònica Orientació professional
- Orientar en TIC per apuntar-se a les acreditacions.