Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Roba sostenible i costura

"Roba sostenible i costura", és una línia del projecte Espai Gatassa Sostenible i Ecològic amb l'objectiu de promoure la consciència de l'impacte ambiental i social de la producció i el consum de roba.

Es tracta d'una iniciativa que pretén impulsar l'ús de roba feta a mà valorant l'artesania per a Contribuir a la reducció de la producció massiva. La indústria de la moda té un impacte ambiental significatiu, però podem ser part de la solució canviant la mirada de la fast fashion per la slow fashion.
 
Promoure la consciència sobre la sostenibilitat tèxtil vol dir fomentar el consum responsable i incentivar la compra de marques que respectin els drets humans i realitzin les seves activitats mitjançant pràctiques sostenibles.
 
Des d'aquesta perspectiva volem augmentar la consciència de l'impacte ambiental i social de la producció i consum de roba: optar per roba sostenible, fomentar la reutilització i aprendre a cosir les nostres pròpies peces són maneres de reduir el malbaratament tèxtil i promoure pràctiques de moda més sostenibles.
 
La costura ens connecta amb la història de la roba i ens fa més conscients del valor de cada peça.
 
 
bocknroll.jpg
 
 
 
 

Galeria d'Imatges