Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Abril

 

 

Hola Abril,

Estàs avui aquí perquè ets participant del projecte qui es qui el qual pretén conèixer històries de vida de persones del barri de Cerdanyola en positiu. La metodologia és que a través d’una entrevista donaràs a conèixer la teva història per compartir-la amb la resta del barri.

 

Pots presentar-me qui ets. Nom, edat, professió,...

Em dic Abril Codina, tinc 18 anys i sóc estudiant de primer de carrera de comunicació audiovisual. També treballo al barri fent classes de mobilitat a adults i de dansa a infants de 3 a 5 anys i he fet de figurant a alguna pel·lícula i sèrie.

 

Ets de Cerdanyola?

Tot i que fa uns anys que no hi visc, jo he nascut a Cerdanyola. La resta de la meva família encara hi segueixen residint.

 

Vols explicar algun record d’infància en referència al barri? O alguna anècdota?

Jo he anat a l’escola del Camí del Cros i recordo que fèiem moltes excursions pel barri. També, quan sortia de l’escola sempre anava al parc de Cerdanyola a jugar amb els amics i amigues.

Quan vaig pel barri em venen molts records.

 

Quina involucració tens al barri?

Treballo fent classes de mobilitat al barri i totes les opcions que se’m proposin per millorar el barri m’agrada molt participar-hi, com aquesta entrevista.

Moltes vegades quan fan una festa o activitat cultural al barri i m'assabento intento anar-hi, es un moment on trobo a molta gent que han format part del meu dia a dia durant molt temps.

 

Quina experiència professional tens?

Les classes de mobilitat que faig són part de la meva experiència professional. Ho faig al barri, a l’Espai Gatassa.

Més enllà de Cerdanyola, he estudiat dansa des dels tres anys a +Qball, a Peramàs. Això m'ha permès competir a nivell nacional i mundial a concursos de dansa i participar en programes com Got Talent.

A més he sortit a series i pel·lícules, algunes d’elles s’han gravat a Mataró, fent de figuració. Això és deu a que m'agrada moltíssim el cinema i la interpretació, es a dir estar tant davant com darrere de les càmeres i per això ho estic estudiant.

 

Possibilitats que t'has trobat al barri per complir la teva meta? Oportunitats

L'educació que he rebut dins del barri m'ha ajudat molt a fomentar els meus estudis i les ganes d'aprendre. Els esdeveniments culturals m'han permès conèixer gent que m'ha pogut ajudar a orientar-me per fer el que volia en cada moment. El suport de les persones que m'han conegut dins del barri també ha sigut molt important sempre.

 

Projecció de futur del barri. Com t’ho imagines d’aquí 5/10 anys.

A nivell personal, d'aquí 5 a 10 anys m'imagino amb la carrera de comunicació audiovisual acabada i treballant a allò que m'agrada, dins d'alguna serie o pel·lícula.

 

Quines aficions tens?

Les meves aficions principals estan relacionades amb l'art. M'encanta la dansa, la pintura, la música, la interpretació, el cinema… des de sempre.

 

Perquè has volgut participar al projecte Qui és Qui? Es positiu que la resta del barri conegui la teva història?

Perquè tot el que pugui ajudar a altres persones em sembla positiu. Jo crec que potser altres persones poden sentir-se inspirades o motivades veient que els somnis es poden complir i les puc animar a seguir o començar estudiant, aprenent, provar activitats noves…

 

Vols afegir algun aspecte sobre la teva història que no hem dit o que cal remarcar del barri?

Penso que al barri es fan moltes coses, hi ha molta riquesa cultural i molts establiments diversos.

Si tothom té un pensament positiu sobre el barri en trobarem moltes més de les que pensem.

 

Moltes gràcies per la teva participació i per compartir la teva història i vivències personals.