Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Handbol femení al barri d'El Palau

Per potenciar la presència femenina en l’ús esportiu de l’espai públic, promoure l’esport femení i impulsar projectes conjunts per tal de reforçar les xarxes comunitàries del territori.

El projecte sorgeix de la col·laboració entre l’Agència de Suport i Serveis a les entitats, el Servei d’Esports i l’Associació Alfabet N'Ko amb l’objectiu de dinamitzar la Pista Poliesportiva Municipal d’El Palau (Carrer dels Bombers Madern i Clariana, 2) i potenciar la presència femenina en l’ús esportiu de l’espai públic, promoure l’esport femení i impulsar projectes conjunts per tal de reforçar les xarxes comunitàries del territori.
 
Aquesta iniciativa està adreçada a noies de 12 a 18 anys que juguin a handbol o vulguin iniciar-se en aquest esport. Es tracta d’una activitat setmanal gratuïta que té lloc els dimarts de 17.30 h a 19 h al barri d’El Palau.
 
Aquesta activitat inicia el cicle “El Palau et cuidaun projecte de salut comunitària impulsat pel teixit associatiu, agents del territori i ciutadania activa per oferir hàbits saludables a la població del territori que també es replicarà progressivament als barris de Rocafonda i Santes-Escorxador. Actualment, ja està en marxa al barri de Cerdanyola a l’Espai Gatassa amb “Gatassa et cuida”.
 
L’activitat es troba emmarcada dins del projecte Connecta’t amb l’Esport promogut per la regidoria d’Esports que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona a través del programa JESA (Joventut Esportiva, Societat Activa) que pretén incentivar la pràctica esportiva al municipi entre joves de 12 i 18 anys. Aquesta és una franja d’edat on es detecta abandonament esportiu i sedentarisme i aquest programa amb activitats gratuïtes vol incidir en aquests aspectes i promoure l’esport no competitiu en igualtat de condicions. L’esport es considera clau per obrir oportunitats de reincorporació als circuits socials i millorar la convivència comunitària.
 
 
handbol (3).jpg

Galeria d'Imatges