Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Llibre de les Entitats de Rocafonda, El Palau, l’Escorxador

Una iniciativa inclosa en el Pla Integral de Rocafonda, que recull de les principals entitats d'aquest territori, amb les seves dades de contacte. Amb la nova publicació digital es posa a l’abast de tothom un document de consulta per apropar-se a les entitats del territori i als valors que les mouen en el seu dia a dia.

En aquest territori hi ha nombroses entitats que amb la seva tasca contribueixen a la cohesió social i a la participació ciutadana. Amb l’impuls del Pla d’Actuació Integral d’aquests barris es vol dotar d’una eina que permeti conèixer la gran riquesa associativa existent amb l’objectiu de posar-la en relleu en el conjunt de la ciutat de Mataró.
 
El llibre inclou informació de les associacions veïnals, clubs esportius, entitats culturals, socials, solidàries, etc. que conviuen al territori. Totes aquestes entitats es vinculen a través de la Taula d’Entitats de Rocafonda, El Palau, l’Escorxador, que coordinada per l’Ajuntament de Mataró, organitza diverses trobades durant l’any per preparar la celebració d’un esdeveniment conjunt que aplega a totes les entitats que hi volen participar: la Festa de les Entitats.
 
A través de la publicació digital qualsevol persona es pot informar sobre els projectes que duen a terme i els objectius de les entitats d’aquests barris. També s'hi troba les vies de contacte i imatges de les seves principals activitats.
 
 

Arxius adjunts