Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Cuina i Masculinitats

Projecte de cuina comunitària per homes per promoure la participació masculina amb l'objectiu de desafiar rols de gènere tradicionals, fomentar la cohesió social i promoure la salut i el benestar

El projecte de cuina comunitària per homes és una iniciativa municipal que busca promoure la participació masculina en activitats culinàries amb l'objectiu de desafiar rols de gènere tradicionals, fomentar la cohesió social i promoure la salut i el benestar. A través de tallers pràctics de cuina, discussions grupals, xarxes de suport social i activitats comunitàries, el projecte ofereix als participants una oportunitat per adquirir habilitats culinàries, reflexionar sobre la seva masculinitat i establir vincles significatius amb altres membres de la comunitat.

Aquest projecte es basa en la idea que la cuina pot ser una eina poderosa per a la transformació personal i social, ajudant a redefinir la masculinitat d'una manera més inclusiva i equitativa.

El projecte es desenvolupa a través de tallers , classes magistrals i esdeveniments especials, liderats per cuiners i persones apassionades per la cuina. Cada sessió té una durada de 2-3 hores i cobreix diferents aspectes de la cuina, des de tècniques bàsiques fins a plats més sofisticats. 6 preparacions culinàries principals + 2-3 preparacions secundàries d'aprofitament enllaçades entre si per poder aprofitar totes les tècniques, temps i utensilis sense necessitat de tenir coneixements de cuina i minimitzant l'espai i els recursos.