Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Directori d’entitats

Entitats que dinamitzen la ciutat

Al Registre Municipal d’Entitats de Mataró hi ha més de 700 associacions i entitats de tot tipus: culturals, esportives, educatives, de cooperació... entitats que dinamitzen la ciutat amb activitats, serveis, formació, etc.

En aquest apartat hi trobareu un enllaç a totes les entitats registrades a la ciutat i les seves dades per si voleu contactar-hi. Estan classificades en diverses tipologies, en funció de l'àmbit d'activitat.

També les podeu buscar utilitzant el cercador. Si la vostra entitat detecta qualsevol errada o mancança comuniqueu-ho a participacio@ajmataro.cat i consulteu l’apartat modificació de dades.

Busques una entitat?

ASSOCIACIÓ AMICS DEL BISBE JOAN GODAYOL

Demostrar la nostra amistat amb el Bisbe Joan Godayol, col·laborant amb les nostres aportacions econòmiques a la tasca que desenvolupa en la Prelatura d'Ayaviri. (Perú). Donar a conèixer l'obra i figura del Bisbe Joan Godayol per a promoure noves adhesions, tot exercint la solidaritat amb els problemes del Tercer Món, concretats en la seva actuació. Treballar per aconseguir ajudes materials de les nostres institucions i/o entitats i associacions per a desenvolupar programes d'actuacions socials, educatives, sanitàries, etc., en la zona de la Prelatura. Fomentar el voluntariat social.

Carrer de Jaume Isern, 98 Esc 1 05 01.

ass.a.bjoangodayol@gmail.com

661380523

ASSOCIACIÓ AMICS WALDORF MATARÓ

Donar a conèixer i difondre la pedagogia Waldorf a Mataró i el seu entorn proper. Organitzar activitats adreçades a infants de 0 a 7 anys, dins uns criteris pedagògics Waldorf. Portar a terme activitats dins l’àmbit educatiu per famílies, socis i altres persones interessades en aquesta pedagogia.

Camí Ral, 87 BX 01.

info@waldorfmataro.cat

699673951

ASSOCIACIÓ ARFA DE RESIDENTS, FAMILIARS TUTORS I AMICS A LA RESIDÈNCIA SANT JOSEP

Donar suport i assistència als membres de l’associació en els termes socials, mèdics, terapèutics i legals que afectin a familiars o tutelats. Compartir vivències, experiències i elaborar conjuntament propostes per a la millora del funcionament de la residència.

Carrer d'Agustín Argüelles, 9.

pepmolsosa@gmail.com

679363289

http://familiarsresidents.blogspot.com.es

ASSOCIACIÓ ARRISSALAH (EL MISSATGE)

Fomentar l'intercanvi cultural: donar a conèixer els aspectes més rellevants de la nostra cultura i facilitar la comprensió de la cultura del país d’acollida per crear un clima de respecte, convivència i diàleg.

Carrer de Sant Cugat, 129 BX 01.

ass.arrissalah@gmail.com

672258024

ASSOCIACIÓ ARTS COMING

La producció, promoció i distribució d’obres en petit format d’artistes actuals. Treballar pel coneixement, debat i pedagogia de l’art contemporani.

Ronda de Mossèn Jacint Verdaguer, 13 06 01.

pilarbonetjulve@gmail.com

600582368

ASSOCIACIÓ ASSISTENCIAL PROJECTE TABASSAYE

Fomentar i promoure la salut i la higiene, l'educació i l'escolarització, el desenvolupament econòmic i humà, i l'empoderament dels habitants de la regió de Tabayasse - Kolda - Casamance-Dabo-Campisa en el Senegal. Fomentar la interacció cultural amb aquest col•lectiu mitjançant la millora mútua i l'intercanvi del coneixement. Finalitats: Adquisició i adequació d'espais per acollir infants i adolescents amb necessitats mèdiques i educacionals. Creació d'equips locals per assolir aquest objectiu d'acollida. Suport mèdico-assistencial i educatiu, prevenció de riscos i foment de la higiene

Muralla de Sant Llorenç, 34 01 01.

projectetabassaye@gmail.com

654906478

ASSOCIACIÓ ATYPAGUASU CATALUNYA -PE

Orientar els associats sobre les normes de la llei d'estrangeria oferint un servei gratuït d'assessoria jurídica.

Carrer del Pare Tomàs Viñas, 25 -1 01.

atypaguasu@hotmail.es

ASSOCIACIÓ AUTISME MATARÓ

Acollir, orientar i donar suport als familiars i resta de persones que conviuen amb persones amb Trastorns de l’Espectre Autista, amb l’objectiu de millorar i promoure la qualitat de la seva atenció.

Plaça de Miquel Biada, 5.

info@autismemataro.com

625710638

ASSOCIACIÓ BALLET ÀRAB DE CATALUNYA

Fomentar la dansa a la ciutat de Mataró, l'intercanvi social i cultural, l'acostament i diàleg entre els pobles mitjançant la dansa.

Avinguda de la Gatassa, 44 02 01.

balletarabdecatalunya@gmail.com

607335875

ASSOCIACIÓ BAULA ESCÈNICA

La millora de la qualitat de vida de persones amb risc d’exclusió social degut a una malaltia, o altra problemàtica social que l’hagi conduit a aquesta situació, promovent la seva inserció comunitària.

Avinguda d'Amèrica, 41 03 01.

oscar.constanti.bosch@hotmail.com

678488208

http://www.baulaescenica.cat/

ASSOCIACIÓ BHAI NEPAL

Ajudar al benestar dels orfes de Nepal, millorant les seves condicions de vida. La cooperació internacional per contribuir en el desenvolupament sostenible de les comunitats més desfavorides. Col•laborar en projectes concrets a països en vies de desenvolupament a través de ONG’s locals o bé a través dels mateixos membres de l’associació que es puguin traslladar al país.

Riera de Figuera Major, 53 04 03.

infobhainepal@gmail.com

637740485

https://www.bhainepal.com/

ASSOCIACIÓ BICICLETA CLUB DE CATALUNYA -BACC

Promoure l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual per a la mobilitat obligada i en el temps de lleure.

Carrer de la Ciutat de los Álamos, 40 02 01.

mataro@bacc.cat

https://bacc.cat/

ASSOCIACIÓ BIG-HEAD HOPPERS MATARÓ

Promoure balls relacionats amb la música swing i similars.

Passatge de Mariona Galindo, 1.

bigheadhoppers@gmail.com

645961013 - 678083799

ASSOCIACIÓ BOSSINKANG JAMAA NAFAA

Promoció del suport mutu dels membres, associats i les seves famílies; i de la comunitat immigrada en general. Suport i assistència a infants i joves de famílies d’origen immigrat, per a la defensa dels seus drets bàsics, i el seu desenvolupament personal. Promoure activitats de cooperació internacional orientades al codesenvolupament social, cultural, educatiu, sanitari, agrícola i econòmic del seu poble i país d’origen.

Plaça de la Torre del Cogoll, 15 03 02.

mamadoudiouf394a@gmail.com

632460489 - 632460489

ASSOCIACIÓ CANINA MATARÓ

Els fins de l’associació són el benestar i els drets dels gossos de la ciutat.

Carrer de Cuba, 100.

associaciocanina@gmail.com

ASSOCIACIÓ CAPS.A. (ASSOCIACIÓ PER A LA CULTURA, L'ART, LA POESIA, EL SO I L'ACCIÓ)

L'impuls i el foment de tot tipus d'activitats culturals i artístiques que contribueixin a la difusió, la recerca, la creació i la investigació de totes les manifestacions artístiques compromeses amb les estètiques contemporànies, en els seus aspectes creatius, d'investigació, d'estudi i estímul, i adreçades tant a creadors, professors, investigadors i crítics com al públic en general.

Carrer de Sant Antoni, 55 03 01.

capsa@capsa-art.org

625520768

ASSOCIACIÓ CARIBU 304

Els fins son: Promoure l'activitat cultural i els projectes artístics urbans a la ciutat. Potenciar la pràctica de l'skate com activitat social, esportiva i transformadora. Treballaren la convivència de l'espai urbà. Per aconseguir les seves finalitats, realitza les activitats següents: Habilitar espais per a realitzar activitats d'expressió urbana. Unificar i dinamitzar el col·lectiu d'skaters de la ciutat. Assessorar en la creació o modificació d'espais de pràctica de l'skate. Realitzar accions conjuntament amb altres entitats, col·lectius i l'ajuntament etc.

Carretera de Cirera, 33.

martin.saavedra.2c@gmail.com

651803281

ASSOCIACIÓ CASTELLERA PASSERELLS DEL TECNOCAMPUS

Difondre el món casteller dins la comunitat universitària i de cicles formatius.

Avinguda d'Ernest Lluch, 32.

collacastelleratcm@gmail.com

610361213

ASSOCIACIÓ CATALANA D'EMPRESARIS XINESOS DEL TÈXTIL I DE LA CONFECCIÓ

Defensar i representar els associats en l’àmbit territorial on està establerta l’associació. Lluitar per la integració i el reconeixement del col·lectiu xinès de Catalunya tant en la societat com en les institucions amb especial atenció a l’àmbit municipal on es desenvolupa l’activitat de l’associació.

Passatge de la Torre Palauet, 5 BX 01.

escuelamataro@gmail.com

695474687

ASSOCIACIÓ CATALANA ENGINYERIA SENSE FRONTERES

Cooperar en la consecució d'una societat internacional més justa mitjançant la intervenció en totes les fases, des de la concepció fins a la realització de projectes que poden ser útils a regions en vies de desenvolupament.

Carrer de Joan Bialet Massé, 7 03 01.

contacta@esf-cat.org

933022753

https://esf-cat.org/

ASSOCIACIÓ CATALANA JOCS DE TAULA

Fomentar y promocionar los juegos de mesa en Catalunya como herramienta de socialización, de integración y aprendizaje. Crear un espacio de encuentro e intercambio entre asociaciones, editoriales y tiendas de juegos de mesa y usuarios finales. Crear una comunidad entorno al juego de mesa familiar en Catalunya. Colaborar, hacer difusión/comunicación de las actividades de las asociaciones locales de juegos de mesa. Potenciar el juego de mesa como recurso de aprendizaje. Promocionar y dar soporte a las editoriales de juegos de mesa. Actividades: Difusión de actividades de asociaciones locales.

Plaça de Miquel Biada, 5.

info@jocstaula.cat

https://jocstaula.cat/

ASSOCIACIÓ CENTRE D'ESPLAI L'OLLA DE GRILLS DE MATARÓ

Els fins de l'associació te per objectius educar en el lleure a infants, adolescents i joves, transmetre valors com la cooperació, la solidaritat, el respecte i L’esperit crític així com crear un espai de llibertat i felicitat que promogui el creixement personal i llibertat d’expressió. Aquesta voluntat educativa i de transmissió de valors es desenvolupa a traves del joc, les activitats, les convivències i les experiències d’acord amb l’’ideari. l’associació realitza activitats com tallers, jocs, sortides, excursions, entre d’altres

Carrer d'En Moles, 27.

lolladegrills@gmail.com

605661877

ASSOCIACIÓ CENTRE DE FORMACIÓ I PREVENCIÓ

La prevenció i el tractament dels problemes d'inadaptació psicosocial i la rehabilitació comunitària de la salut mental de les persones.

Carrer de Sant Antoni, 86 Esc 1 04 01.

comunicacio@cfpmaresme.org

937553604

www.cfpmaresme.org

ASSOCIACIÓ CENTRE DE SUPORT FAMILIAR LA CALMA

Treballar per a un major benestar dels infants i les seves famílies. Crear espais on els infants puguin ser partícips i conductors de la seva llibertat. Proporcionar eines per a què les famílies acompanyin els seus fills i filles en el camí de “ser, saber i fer”, mitjançant un ambient de calidesa i bon tracte. Treballar amb i per als infants, amb la concepció que no els hem de preparar per a la vida, partint que l’infant ja és ciutadà del món, posant en especial valor el present on es respecti cada ritme, es permeti la individualitat que ens caracteritza com a ésser socials que som.

Carrer de Llauder, 90 BX 01.

lacalma.participacio@gmail.com

644501790

ASSOCIACIÓ CERDANYOLA CITY TODAY TV ON-LINE

Donar a conèixer la història de Cerdanyola de Mataró, així con la de la ciutat. Donar testimoni de tots els esdeveniments d’actualitat que es portin a terme dintre del barri de Cerdanyola i de la ciutat de Mataró i de Catalunya. La creació d’un arxiu visual, sonor, fotogràfic i escrit de la nostra ciutat i el nostre país.

Carrer Ample, 15 BX 01.

cerdanyolacitytodaytv@gmail.com

931265854 - 657693656

cerdanyolacttv.blogspot.com.es

ASSOCIACIÓ CERDANYOLA LENTUGUNU

Recaptar fons per ajudar qui tingui algun esdeveniment o destrucció de l'habitatge. Buscar alguna solució pels nens pels carrers. Ensenyar les nostres cultures als nostres fills/es. Per aconseguir les seves finalitats, l'associació du a terme les activitats següents:xerrades informatives sobre els nostre orígens. Debats entre joves, pares i fills. Tallers de cuina de l'Àfrica subsahariana. Celebracions culturals amb exposició dels nostres avantpassats. Tallers eductius i de manualitats, i un llarg etcètera

Carrer de Queralbs, 28 03 01.

cerdanyolalentugunu@gmail.com

697470347

ASSOCIACIÓ CIUDADANOS EN MATARÓ

Compartir l'ideari de "Ciudadanos, Partido de la Ciudadania".

Passatge de la Torre Palauet, 5.

jcferrando.c@gmail.com

937586611

ASSOCIACIÓ CIUTADANS DEL SUD DE MALI (ACSUMA)

Treballar en el camp de la cooperació i la solidaritat amb Mali. Promoure el coneixement de la cultura del país d'origen dels associats. Treballar per la integració de les persones que provenen de Mali i promoure l'ajut entre els malients.

Carrer de Joan Maragall, 13 01 02.

acsumas036@gmail.com

654014898

ASSOCIACIÓ CLIC CLAC LLEURE

educar i formar persones amb una atenció preferent als infants i els joves, educant en el lleure. Promoure i difondre l'educació en el lleure i la participació social, a través de la dinamització sociocultural, l'animació comunitària i la participació i el treball associatiu, així com donar suport a totes les persones i entitats que treballen en l’àmbit territorial de l'entitat. Promoure els valors del respecte, la convivència i la llibertat, etc.

Plaça de Josep Moragues i Sobrevia, 3 02 01.

clicclaclleure@gmail.com

652145803

ASSOCIACIÓ CLUB & MARESME CLASSICS

Promocionar la realització de reunions periòdiques, normalment mensuals, l’últim diumenge de cada mes, únicament per a vehicles històrics, clàssics i esportius, amb una antiguitat mínima de 25 anys. Dissenya rutes amb els vehicles per donar a conèixer a socis i simpatitzants el caràcter històric, cultural i gastronòmic de Catalunya, fomentar la conservació, recuperació i restauració d’aquests automòbils que formen part de la nostra cultura i patrimoni automobilístic.

Carrer de Joaquim Capell i Vidal, 15 BX 01.

maresmeclassics@hotmail.com

676977946

www.clubmaresmeclassics.com