Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Directori d’entitats

Entitats que dinamitzen la ciutat

Al Registre Municipal d’Entitats de Mataró hi ha més de 700 associacions i entitats de tot tipus: culturals, esportives, educatives, de cooperació... entitats que dinamitzen la ciutat amb activitats, serveis, formació, etc.

En aquest apartat hi trobareu un enllaç a totes les entitats registrades a la ciutat i les seves dades per si voleu contactar-hi. Estan classificades en diverses tipologies, en funció de l'àmbit d'activitat.

També les podeu buscar utilitzant el cercador. Si la vostra entitat detecta qualsevol errada o mancança comuniqueu-ho a participacio@ajmataro.cat i consulteu l’apartat modificació de dades.

Busques una entitat?

ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE CUNICULTURA ASESCU

Promoció de la cunicultura.

Muralla del Tigre, 12.

ASOCIACIÓN GAMBIA KAMBENG KAFOO (ASOC. UNIDAD DE GAMBIA)

Potenciar la integración a la sociedad catalana de las personas inmigradas de Gambia, impulsando la multiculturalidad y defendiendo el respeto a los derechos de la persona, sea cual sea su origen, raza o religión. Promover actividades sociales, culturales, artísticas o recreativas para promover la propia cultura dentro de un marco de respecto a la multiculturalidad.

Carrer de Sicília, 17 02 04.

mbembajagne4000@gmail.com

602858405

ASOCIACIÓN GAMBIA PARA LA DEMOCRACIA Y EL DESARROLLO

Promoure la participació activa dels gambians en el procés de democratització de Gàmbia i l’enfortiment dels valors democràtics a partir d’una opinió pública ben informada, intervenir per la concessió del dret a vot dels gambians que viuen a Catalunya i Espanya en totes les eleccions de Gàmbia per garantir el seu dret a decidir sobre el govern del seu país. Promoure la cooperació bilateral i multilateral, Contribuir a millorar la qualitat de vida dels migrats d’origen gambià a Catalunya, promoure i difondre la cultura gambiana a Catalunya Espanya, etc.

Carrer de Josep Punsola, 1 02 03.

gdcdiasporaspain@gmail.com

631295350

ASOCIACIÓN HUMANITARIA ALIVIA POR LA DIGNIDAD Y LA VIDA

Promoure, avaluar, organitzar i desenvolupar activitats, accions, programes o projectes de cooperació per al desenvolupament i ajuda humanitària orientats a la millora de les condicions de vida dels més desfavorits amb els països d’extrema pobresa i en vies de desenvolupament.

Avinguda de Jaume Recoder, 71 BX.

informacio@alivia.cat

937987353

http://www.alivia.cat/

ASOCIACIÓN MALIENSE DE RESIDENTES DE TIAGADUGU (AMART)

Unificar els membres de l'ètnia Tiagadugu a Catalunya, i procurar la defensa dels seus interessos.

Carrer de Roger de Llúria, 60 02 01.

asociamart99@hotmail.com

678239760

ASOCIACIÓN NACIONAL VETERANOS MILI SAHARA (ANVMSh)

Ser un punt de trobada per a totes aquelles persones que van complir el seu servei militar obligatori o voluntari i militars professionals, en l’antiga província espanyola del Sàhara, així com familiars dels abans mencionats. Tots aquells natius o europeus, que per raons de treball o família visqueren a l’Àfrica occidental espanyola abans o fins 1976.

Avinguda del Perú, 39.

manuel@veteranosdelsahara.net

937908200 - 667527306

https://www.lamilienelsahara.net/

ASOCIACIÓN PROYECTO ALPHA

Agrupar pacientes afectados por distrofia muscular de cinturas por déficit de sarcoflicanos y sus familiar para conocer mejor la evolución de la enfermedad. Sensibilizar a la opinión pública y administraciones de los problemas asociados a esta enfermedad, etc. Actividades: Conferencias y debates. redacción de foleltos informativos, encuentros para agrupar el máximo número de pacientes afectados y sus familiares, atención personalizada a afectados y familiares, etc.

Carrer d'Esteve Albert, 74 05 01.

info@proyectoalpha.org

699578454

https://www.proyectoalpha.org/

ASOCIACIÓN PUENTE – CENTRO CULTURAL ÁRABE

Col·laborar per aconseguir la completa incorporació en la societat de tots aquells immigrants nordafricans que necessitin una ajuda en classes de cultura, idiomes, desenvolupament personal i laboral, o qualsevol altra classe de necessitat en la que siguem capaços de poder-los animar o guiar a trobar el seu camí en aquest nou país.

Carrer de Joan Miró, 32.

asociacionpuente@almohager.org

932464938

ASOCIACIÓN TABITTAL PULAGU ESPAÑA GAMBIA

Inserció Soci laboral per promoure l’empleabilidad i l’accés al mercat laboral de persones vulnerables entre Espanya i Gàmbia, recerca de fons educatius en forma de projectes, etc. per part dels necessitats, les noies en particular. Altres subministraments humanitaris com roba, alimentació i allotjament. Promoure l’educació informal en l’àrea de la religió, així com les orientacions socioculturals, entre d’altres, Activitats: Programes d’acompanyament i seguiment a les famílies a l’Àfrica, creen espai vital amb un clima de convivència que fomenta el suport afectiu entre persones, cursos,

Carrer de Josep Punsola, 1 02 03.

sekoujawo55@gmail.com

631295350

ASOCIATION DES EMIGRES DU DEPARTAMENT DE VELINGARA

Ajudar al desenvolupament del departament de Velingara i els seus 14 municipis i l'objectiu dels quals és la construcció de les estructures necessàries que garanteixin l’accés a una sanitat digna a tots els ciutadans de la regió, lluitar per a erradicar la tala dels arbres, conservar les terres de pastura per a la ramaderia, fomentar l’agricultura per a aconseguir una autosuficiència alimentària, millorar les infraestructures per a una millora comunicació entre els pobles i crear centres de formació professional per als joves. Així com fomentar la cooperació internacional

Carrer de la Mare de Déu de La Cisa, 10 01 0B.

ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

Impulsar i defensar la plena recuperació col·lectiva de la identitat de la Nació Catalana, els seus drets i els seus valors, i fer-ne difusió.

Carrer El Carreró, 11.

mataro@assemblea.cat

931992379

https://mataro.assemblea.cat/

ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

Impulsar i defensar la plena recuperació col·lectiva de la identitat de la Nació Catalana, els seus drets i els seus valors, i fer-ne difusió.

Plaça de Miquel Biada, 5.

mataro@assemblea.cat

931992379

https://mataro.assemblea.cat/

ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

Fomentar una associació d’empresaris del comerç negocis, empreses i professionals de prestació de serveis,voluntària, lliure i solidària. Representar, gestionar, defensar, fomentar els interessos professionals i econòmics-socials comuns a tots els seus membres. La realització d’estudis tècnics,econòmics, financers, laborals i de mercat relacionats amb la problemàtica general dels seus associats. Establir, tenir i fomentar intercanvis i col•laboracions amb altres entitats de qualsevol àmbit i naturalesa similar, etc.

Carrer de Sant Benet, 43 BX 01.

info@nem.cat

937960351 - 687774605

https://nem.cat/

ASSOCIACIO CULTURAL AMEBEU

La potenciació, participación i producción de tota mena d'activitats lúdiques i formatives relacionades amb la cultura, especialmente en làmbit teatral i dels nous llenguatges artístics.

Carrer d'Iluro, 29.

amebeuteatre@gmail.com

937577427

ASSOCIACIO CULTURAL SABUSIRE

Els seus fins són: La nostra cultura i ensenyança. Ajudar la nostra família al Tercer Món. Intercanviar les nostres cultures, arts. Celebrar cada any dues festes majors i bateigs.

Avinguda de la Gatassa, 115 01 03.

jsumbunu@hotmail.com

672818760

ASSOCIACIO DE VEINS DE CAN QUIRZE

Agrupar els propietaris i veïns de la Zona que comprèn la Urbanització Can Quirze de Mataró per defensar els interessos dels associats davant l’administració i de qualsevol persona física o jurídica, donar la via adequada en ordre a la promoció i defensa dels seus interessos comuns, que corresponguin a les seves finalitats. Fomentat activitats cultural i recreatives que ajudin a augmentar el nivell de vida i millor ocupació del temps del associats i els seus familiars, creant associacions filials especifiques per a cada una d’elles, promoure l’embelliment i conservació dels carrers i places

Carrer del Pallars, 18.

canquirze@canquirze.com

ASSOCIACIO FAMILIAR DE NENS DEL MARESME AMB CÀNCER MARIONA

Recolzament presencial, emocional i econòmic a les famílies de nens afectats pel càncer. Suport emocional i personal als nens malalts de càncer . Campanyes de sensibilització social sobre les malalties de càncer dels infants. Programes formatius a les famílies afectades de càncer infantil. Programes de recolzament educatius de suport als nens amb càncer. Creació de l’espai del voluntari solidari. Recaptació de fons i subvencions publiques i privades per a dur la finalitat i els fins desitjats, etc.

La Rambla, 10.

associaciomariona@gmail.com

938241184 - 618870006

ASSOCIACIO PROPIETARIS FORESTALS BOSCOS MARESME

El foment, protecció i conservació dels boscos i arbredes dels municipis del Maresme. Fomentar i desenvolupar els plans de gestió, ordenació i recuperació i valorització de les finques forestals dels associats.

Plaça de Miquel Biada, 1.

pinedesmaresme@ccmaresme.cat

629040295

ASSOCIACIONS FEDERADES DE FAMÍLIES D'ALUMNES DE CATALUNYA (aFFaC)

Ésser l'òrgan de relació i de coordinació entre les Associacions que la integren amb l'objectiu de potenciar les seves possibilitats d’actuació i facilitar l'òptima consecució dels propòsits fixats en els seus respectius estatuts.

Ronda de Leopoldo O'donnell, 94.

affac@affac.cat

934357686

https://affac.cat/

ASSOCIACIÓ ACCIÓ SOLIDÀRIA I LOGÍSTICA

Realitzar projectes de cooperació en països en vies de desenvolupament. El recolzament tècnic, material i de formació dels Cossos de Bombers de països en vies de desenvolupament. L’ajut material i tècnic per la millora d’infraestructures ubicades a les bosses de pobresa de les nostres ciutats.

Via Sèrgia, 95.

info@asl.ong

636962896

https://www.asl.ong/

ASSOCIACIÓ AFRICAN MELODY INTERNATIONAL CULTURAL ASSOCIATION ESPAÑA (AMICE)

Organitzar concerts de música africana amb grups de ritme Àfrica en tot Espanya i amb grups propis de continent Àfrica.

Carrer de Tàrrega, 4 01 02.

jammadib2k@yahoo.com

ASSOCIACIÓ AGOSTO ARTS ESCÈNIQUES

Contribuir a la formació integral de les persones, especialment a aquelles que presentin majors dificultats (social, cultural, econòmica, física, psíquica...); col•laborant per a realitzar-se plenament en les seves possibilitats: físiques, intel·lectuals i socials, com a persones, com a ciutadans i membres de les Comunitats Locals i Autonòmiques. Contribuir a la formació, creació, difusió i promoció de les arts escèniques com a forma d'educació no formal i creixement personal de les persones en el temps lliure.

Carrer de Barcelona, 35 02 01.

agostoassociacio@gmail.com

622887775

ASSOCIACIÓ AGROAMBIENTAL TEMPS DE SAÓ

La sensibilització agroambiental i sostenible de tota la societat. La formació, educació i conscienciació ecològica del jovent. Divulgació i realització de projectes agroambientals ecològics i sostenibles. Formació i dinamització ocupacional.

Carrer de la Creu Roja, 25 04 01.

tempsdesao@gmail.com

600014543 - 636588314

https://tempsdesao.wordpress.com/

ASSOCIACIÓ AIKIDO I AMICS DE MATARÓ

Modalitat esportiva: Aikido.

Carrer d'Alemanya, 18 04 01.

aikiplmataro@gmail.com

ASSOCIACIÓ AKASHA YOGA MATARÓ

Crear una comunitat de persones on es promogui el creixement personal, l’espiritual i la salut, la intel•ligència emocional i el recolzament mutu entre el conjunt de la població.

Avinguda del Maresme, 301.

yogamaresme11@gmail.com

677704339

ASSOCIACIÓ ALBA MARESME (ASALMA)

Assistir a totes aquelles persones que es troben mancades de llibertat i per tant estan complint en Centres Penitenciaris.

Carrer de Joan Miró, 15 BX 01.

asalmamaresme@gmail.com

937903839 - 602442606

ASSOCIACIÓ ALFABET N.KO

Promoure alfabet N.ko Aprendre a llegir i a escriure l'alfabet NKO a través de seves diferents lletres. Aprendre els diferents números per als càlculs. Promoure els intercanvis lingüístics, culturals i socials. Cooperar i col•laborar amb totes les associacions en general i les associacions lingüístiques en particular. Adquirir eines per escoltar el món i actuar sobre ell. Activitats:Les aportacions de persones voluntàries. Les subvencions. Les vendes dels seus llibres. Organitzar campanyes d’informació i de sensibilització per a la recollida de donacions, conferències

Carrer dels Bombers Madern i Clariana, 13 02 02.

ASSOCIACIÓ AMICS DE LA CIUTAT DE MATARÓ

Promocionar la ciutat de Mataró donant a conèixer i divulgant els aspectes històrics, socials, econòmics, tècnics i actuals en qualsevol de les seves branques que facin referència a la ciutat.

Carrer de Bonaire, 25.

amicsmataro@gmail.com

937988144 - 698697877