Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Mostra d'Entitats 8a edició

8a edició

El dia 11 de juny de 2022 a la plaça de Santa Anna, tindrà lloc la 8a edició de la Mostra d’Entitats de Mataró, un esdeveniment de ciutat que se celebrava tradicionalment de forma bianual i que a causa de la Covid, es va haver d'ajornar.

Enguany hi participaran més de 80 entitats mataronines. La Mostra és un bon moment per donar-se a conèixer a la ciutadania com a entitats i un espai per compartir, amb les altres entitats de la ciutat, experiències i sinergies comunes. La Mostra és un lloc de reconeixement de la tasca que realitzen les persones que en formen part de manera voluntària. 

A continuació podeu consultar la informació actualitzada sobre el funcionament de la Mostra. Hi trobareu la ubicació de les carpes, els horaris de les actuacions a l'escenari, les activitats als espais de jocs i tallers, entre d'altres. 

Presentació

I en aquest enllaç us podeu descarregar la normativa general de la Mostra.

A la Mostra d’aquest any es podrà apreciar tota la tasca que realitzen les entitats, que té un gran valor per a la nostra ciutat. Comptarem amb els coneixements i trajectòria de les associacions, clubs, fundacions, cooperatives, etc. per aconseguir entre totes una Mostra que visualitzi el treball i esforç de les entitats mataronines. Gràcies per fer-ho possible!

A continuació us presentem el cartell de la Mostra.

6a2b918004b56862f6060aaf932f5e84.jpeg