Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Subvencions 2022

per a entitats

Convocatòria de subvencions municipals

Del 14 de març al 4 d'abril de 2022, les entitats inscrites en el Registre Municipal d'Entitats de la ciutat i que reuneixen els requisits poden sol·licitar subvenció a l'Ajuntament de Mataró en els àmbits de l'atenció social, gent gran, salut pública, igualtat, joventut, ciutadania global, ensenyament, cultura i esports. En aquest enllaç es poden consultar les bases reguladores de la convocatòria de subvencions

ACCÉS AL TRÀMIT

Per al 2022, hi ha 11 convocatòries de diferents subvencions per un import total de 427.052,41€. Les convocatòries són les següents:

 1. Programes de suport en l’àmbit de l’atenció social: 30.000 €
 2. Programes i activitats per a la gent gran: 16.475 €
 3. Foment dels programes i activitats de Salut Pública: 2.500 €
 4. Programes i activitats que fomentin la igualtat de gènere i la visibilització del col·lectiu LGTBI: 5.000 €
 5. Educació en el lleure: 8.513,71 €
 6. Activitats per a joves: 5.963,70 €
 7. Accions d’Educació per a la ciutadania global: 15.000 €
 8. Casals d’estiu: 81.000 €
 9. Programes d’activitats culturals: 40.000 €

        - Acció cultural i patrimoni: 21.000€

        - Foment de la cultura popular: 19.000 €

 1. Activitats de promoció esportiva: 213.600 €
 2. Activitats esportives extraordinàries: 9.000 €

Enguany es preveu donar continuïtat al suport a les entitats de la ciutat per mitjà dels convenis i de la convocatòria subvencions de l’Àrea de Serveis a la Ciutadania.

La presentació de la sol·licitud per a les subvencions 2022 ha de realitzar-se, tal com ja s'ha fet en edicions anteriors, de manera telemàtica. En aquest sentit, l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats facilita el procés amb la publicació de guies amb els passos a seguir per realitzar la sol·licitud. 

El dia 10 de març es van realitzar dues sessions informatives a l'Espai Gatassa on es va donar informació sobre: elements generals i específics de la convocatòria, requisits principals per participar, terminis de presentació i procediments de sol·licitud i de justificació. Descarregueu-vos la presentació de les sessions informatives clicant aquí.

Necessiteu ajuda?

L’Agència de Suport i Serveis a les Entitats posa a disposició de les entitats mataronines assessoraments per acompanyar les entitats i explicar com tramitar la sol·licitud de subvencions de manera telemàtica. Si l’entitat ho requereix, es realitza el tràmit in situ. Es pot demanar assessorament enviant un correu a participacio@ajmataro.cat 

T'ho posem fàcil. Guies sobre com presentar les sol·licituds de la convocatòria de subvenció 2022 per a entitats

- Justificació de les subvencions:

Totes les subvencions han de presentar les corresponents memòries justificatives telemàticament, adjuntant la documentació en el seu corresponent expedient.

Consulteu la guia d'ajuda Guia subvencions 2022

Arxius adjunts