Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

URBACT

Escoltar

URBACT

Programa de cooperació territorial europea que té com a objectiu fomentar un desenvolupament urbà integrat i sostenible a les ciutats d’Europa. És un instrument de cohesió, cofinançat pels Fons Europeus de Desenvolupament Regional, els 28 estats membres, Noruega i Suïssa.

La missió d'URBACT és permetre a les ciutats treballar juntes i desenvolupar solucions integrades als desafiaments urbans comuns, mitjançant la creació de xarxes, aprenent de les experiències mútues, traient lliçons i identificant bones pràctiques per millorar les polítiques urbanes.

URBACT és un programa europeu d’intercanvi i aprenentatge que promou el desenvolupament urbà sostenible i integrat, que engloba 550 ciutats, 29 països i 7.000 agents locals actius.

Dins d’aquest programa s’inclou el projecte BluAct- Blue growth iniciative  en el qual participa Mataró amb l’objectiu de trobar noves oportunitats a través de la potenciació de l’economia blava i la promoció de la ciutat a través del seu posicionament internacional.