Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposició: Drawing 4 Equality. Desafiant els rols de gènere a les dues ribes de la Mediterrània. - DONES QUE TRANSFORMEN

Escoltar

Exposició: Drawing 4 Equality. Desafiant els rols de gènere a les dues ribes de la Mediterrània. - DONES QUE TRANSFORMEN

Del 8 al 20 de març. Activitat en el marc de la campanya Dones que transformen

OBERTURA. Inès Marie Goor, França. Guanyadora del concurs.
OBERTURA. Inès Marie Goor, França. Guanyadora del concurs.

Del 8 de febrer al 20 de març a l'Espai Mataró Connecta.

 

Exposició “Drawing 4 Equality. Desafiant els rols de gènere a les dues ribes de la Mediterrània” integra 20 il·lustracions seleccionades de més de 200 artistes de 30 països que van presentar les seves obres al concurs artístic promogut conjuntament per l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) i la Fundació de Dones Euromediterrànies (FFEM) sobre les percepcions i visions dels rols de gènere en la societat.
Il·lustracions d’artistes d’Alemanya, Bulgària, Egipte, Espanya, França, Jordània, Marroc, Montenegro, Romania, Síria i Tunísia que busquen enderrocar les barreres i estereotips de gènere i visibilitzar les desigualtats de gènere presents en la societat a través de l’art i el feminisme. 

L'exposició s'emmarca en el projecte Dones que Transformen, campanya de sensibilització i educació per a la ciutadania global (ECG), dissenyada per la Diputació de Barcelona en el marc del projecte EqualMed, que té per objectiu posar en valor les lluites que duen a terme les dones per accedir a espais de participació política i social. 

Organitza: Servei d'Igualtat i Diversitat Ciutadana

Info

 • Ubicació

 • Quan?
  08/03/2023 a 09:00 fins a 20/03/2023 a 18:00
 • Categoria

  donesquetransformen ciutadaniaglobal Escola Feminismes i LGTBI Cooperació Dones que Transformen EMC

 • On?

  Espai Mataró Connecta. Plaça de la Muralla, 21

 • Organitzador

  Servei d'Igualtat i Diversitat Ciutadana

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari