Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Destaquem

El Centre per la Igualtat, Recursos per a les Dones, i Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere ofereix atenció de dilluns a divendres de 9 a 15 h i els dimarts i els dijous de 16 a 19.30 h (amb cita prèvia). HORARI D'ESTIU: Durant el mes de JULIOL i de l'1 al 15 de SETEMBRE les tardes de dijous el CIRD romandrà tancat. Durant el mes d'AGOST mantenim horari de matins. 

Si necessiteu posar-vos en contacte, podeu utilitzar el correu electrònic (info.cird@ajmataro.cat) o el telèfon (93 702 28 12) durant els horaris d'atenció. Podeu seguir tota l'actualitat a Facebook i Instagram (@igualtatmataro).

Articulem les polítiques de gènere mitjançant el III Pla d’igualtat de gènere per a la ciutadania de Mataró 2018-2022 amb l’objectiu d’avançar en la superació de les lògiques heteropatriarcals que produeixen desigualtats, violències vers les dones, estigmatització i persecució de la lliure expressió de diversitats sexuals i de gènere, amb la finalitat d’afavorir la transformació de la ciutat en un espai més equitatiu i just per a tothom.

Posem a l’abast de la ciutadania un ventall de serveis i recursos d’informació, i d’assessorament especialitzat en matèria d’igualtat dona-home, LGTBI i violències de gènere, així com suport a les entitats de la ciutat, promoció de la participació, oferta continuada de formació i actuacions de sensibilització al llarg de l’any.

imatge CIRD
Des del Centre per a la Igualtat, Recursos per a les Dones, i d'Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere (CIRD), planifiquem i impulsem les polítiques de gènere per incorporar aquesta perspectiva en tots els àmbits municipals. També atenem totes aquelles persones que així ho manifestin amb la finalitat de superar situacions de desigualtat i discriminació.

Centre per a la Igualtat, Recursos per a les Dones, i d'Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere (CIRD)
(equipament accessible)

Correu electrònic: info.cird@ajmataro.cat

Adreça: carrer de Cosme Churruca, 88 (entrada pel passatge dels Telers) 08301 Mataró

Telèfon: 93 702 28 12

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 15 h i dimarts i dijous de 16 a 19.30 h 

ESTIU: Durant el mes de JULIOL i de l'1 al 15 de SETEMBRE les tardes de dijous el CIRD romandrà tancat. El mes d'AGOST mantenim horari de matins. 

Notícies Canal RSS