Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oficina Jove del Maresme-Sidral

Escoltar

Oficina Jove del Maresme-Sidral

Què és? 

OJ_Maresme_logotip.png

Servei públic i gratuït de referència per a les persones joves de Mataró i la comarca, que ofereix informació, orientació, assessorament i acompanyament en tots aquelles temes d'interès juvenil (treball, educació, habitatge, salut, cultura, mobilitat internacional, etc.).

L’objectiu de l'Oficina Jove és esdevenir la porta d’entrada única a la informació i l’orientació de qualitat, donant resposta a les inquietuds i necessitats de la població jove. Facilitant al màxim l'accés a la informació per tal de garantir una millor presa de decisions i afavorir la igualtat d'oportunitats.

Forma part de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil de Catalunya (XNEJ) i ofereix una atenció personalitzada a les demandes i consultes de manera presencial, telefònica o per correu electrònic.

L’Oficina Jove del Maresme-Sidral està liderada per l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme, amb la coordinació i suport de l’Agència Catalana de la Joventut, a través de la Coordinació Territorial de Joventut a Barcelona i la XNEJ.


Què hi trobaràs?

A l'Oficina hi pots trobar: material d’autoconsulta, cartelleres informatives, fulletons d’interès en diferents àmbits, ordinadors amb connexió a internet, serveis d'atenció personalitzada i programació de cursos, tallers i activitats.

Servei d'Informació Juvenil

Escolta Jove

Programa Suport a l'Ocupació Juvenil

Assessoria de Mobilitat Internacional

Formació en educació en el lleure infantil i juvenil

Sales d'estudi

Contacte

Centre Cívic Cabot i Barba
(equipament accessible)

Adreça: plaça de Miquel Biada, 5. 08301 Mataró (davant l'estació de Renfe)
Tel.: 93 798 96 49 / 621 25 04 84 Whatsapp Icon / WhatsApp Logo Computer Icons - messenger png download ...
Correu electrònic: maresme@oficinajove.cat
Horari d'atenció: matins de dimarts a divendres de 10 a 13 h i tardes de dilluns a dijous de 16 a 19 h.  Festius tancat.

Demana cita prèvia