Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NextMataró

La ceba que fa riure

Data de la publicació:

Els dies 4 i 5 de novembre, Pallapupas tornarà a ser beneficiària de la campanya solidària que promou la cadena de supermercats Condis, on durant dos dies posa a la venda un producte fresc, i tota la recaptació va íntegrament a l’entitat seleccionada, que, per tercer any, som nosaltres. Tindrem milers de malles amb cebes solidàries que, un cop venudes, ens permetran seguir omplint de somriures els hospitals.

Per poder dur a terme aquesta campanya, NECESSITEM LA TEVA AJUDA! Només ho podrem fer possible amb la col·laboració de persones voluntàries perquè expliquin i engresquin als consumidors. Busquem persones majors de 16 anys, que puguin cobrir els supermercats que hi ha arreu de Catalunya. Hem fet 2 torns, matí i tarda, i un màxim de 3 persones per franja i establiment. Totes les persones tindran cobertura amb una assegurança específica que hem contractat.

Apunta't a: www.pallapupas.org/voluntariat. Allà, podràs sel·leccionar el DIA / ESTABLIMENT i TORN. En breu rebràs un correu de confirmació amb més detalls. 

Si tens dubtes escriu-nos a voluntariat@pallapupas.org 

Realitza la teva inscripció aquí  | Consulta el programa aquí

Perfil de la persona voluntària: Persona motivada, amb ganes d'ajudar-nos puntualment per seguir portant els somriures als hospitals.

Número de persones voluntàries: 200

Horari de l'activitat: 4 i/o 5 de novembre

Data límit d'inscripció: 28/10/2022 12:00

Nom de l'entitat: PALLAPUPAS

Persona de contacte: Mercè Mauri

Correu electrònic: voluntariat@pallapupas.org

Telèfon de contacte: 93 345 59 13

Horari de contacte: Matins