Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NextMataró

Llavors de Vida. Especialitat en Cures Pal·liatives. Residències Mataró

Data de la publicació:

Atenció integral des del voluntariat a persones majors d’edat que pateixen una malaltia crònica i/o avançada, i que es troben en el procés de final de vida. L’acció voluntària acompanya i complementa l’atenció al final de la vida, ja que dóna resposta a les necessitats personals i socials del malalt i la seva família.

L’atenció s’emmarca dins del Programa per l’atenció integral a persones amb malaltia avançada i els seus familiars, de l’Obra Social la Caixa, amb l’objectiu de col·laborar  amb els equips existents a la xarxa assistencial dels àmbits hospitalari,  domiciliari i residencial del Maresme i la Selva

OBJECTIUS

  • Contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones que es troben en el procés de final de vida oferint atenció psicosocial.
  • Acompanyar i complementar l’atenció al final de la vida, que dónen ja que dóna resposta a les necessitats personals i socials del malalt i la seva família. 

Perfil de la persona voluntària: Ser major de 18 anys. Tenir una entrevista. Es prioritza on-line, en cas de no ser possible, es farà amb cita prèvia. Fer la formació bàsica de voluntariat per conèixer que implica ser voluntari, així com la llei de voluntariat entre d’altres. Disponibilitat de temps 2h setmanals i el compromís, de ser regular en el temps. Viure una estabilitat emocional. Compromís de portar a terme una acció, lliure, voluntària i gratuïta. Compromís de fer els seguiments individuals i de grup que requereix cada projecte. Declaració responsable de No haver estat condemnat/da per cap delicte, o en cas d’haver-ho estat, tenir extingida la responsabilitat penal i cancel·lats els antecedents penals. Declaració responsable, de no tenir, en el moment de fer acció la COVID 19 i el compromís d’assumir totes les mesures de seguretat.

Número de persones voluntàries: 5

Horari de l'activitat: 2 hores a la setmana. Compromis d'un any

Data límit d'inscripció: 22/07/2022 21:00

Nom de l'entitat: Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró

Persona de contacte: Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró

Correu electrònic: cmir@fundaciohospital.org

Telèfon de contacte: 93 741 91 60

Horari de contacte: De dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h