Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Una poma per la vida

Ajuda’ns a fer recerca per l’esclerosi múltiple i a acompanyar les persones amb aquesta malaltia neurodegenerativa, oferint pomes solidàries i de proximitat.

Data de la publicació:

DATA DE L’ACTIVITAT:
Dissabte 21 d’octubre.
3 possibles torns matí, migdia i tarda.

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:
"Una Poma per la Vida" és possible gràcies a centenars de persones voluntàries que ofereixen pomes per l'esclerosi múltiple a la gent que està comprant als supermercats Bonpreu i Esclat. L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la malaltia, que afecta 9.000 persones a Catalunya, i captar fons per a la recerca i els serveis que ofereix la Fundació Esclerosi Múltiple.

CRIDA A L’ACTIVITAT:
Ajuda’ns a fer recerca per l’esclerosi múltiple i a acompanyar les persones amb aquesta malaltia neurodegenerativa, oferint pomes solidàries i de proximitat.
Si vols fer la tasca de voluntariat en companyia d’una altra persona a qui coneguis, només cal que quan t'inscriguis, apuntis també a l’enllaç d’inscripcions a la persona que t'acompanyarà i indiquis que voleu estar juntes.

Inscripcions

Perfil de la persona voluntària: Persones de més 16 anys, sensibilitzades i dinàmiques que disposin d'unes hores per a donar a conèixer l'esclerosi múltiple i col·laborar en la captació de fons per al finançament de serveis destinats a persones amb aquesta malaltia i a la recerca.

Horari de l'activitat: Dissabte 21 d’octubre

Nom de l'entitat: Fundació Esclerosi Múltiple

Persona de contacte: Jordi Pueyo

Correu electrònic: voluntariat@fem.es

Telèfon de contacte: 664 53 93 18

Horari de contacte: -