Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Voluntariat Fundació Friends - Informàtica: suport acadèmic a joves diagnosticats de Trastorns de l’Espectre Autista (TEA)

Data de la publicació:

Fundació Friends és una entitat sense ànim de lucre creada amb la finalitat d'ajudar als joves amb Trastorns de l'Espectre Autista (TEA).

Des de l’any 2004, s'han multiplicat els serveis de Fundació Friends, sempre atès un mateix objectiu: desenvolupar programes per a promocionar i afavorir la inclusió social de les persones d'aquest col·lectiu.

Busquem persones voluntàries per a col·laborar en Educa Friends, que ofereix suport psicoeducatiu a joves que desitgin continuar o finalitzar els seus estudis, en l'àrea d'Informàtica. 
 

Realitza la teva inscripció aquí  | Consulta el programa aquí

Perfil de la persona voluntària: Estudiants, professionals i/o especialistes amb coneixements d’ACTIC, informàtica, xarxes, microinformàtica, i ofimàtica. Que els agradi ensenyar i compartir els seus coneixements. S'espera que la persona voluntària sigui una persona compromesa, solidària, participativa i responsable; amb la formació necessària per a l'acompliment de la tasca, motivació i disposició. S'ofereix formació sobre el TEA i acompanyament durant el programa de voluntariat.

Número de persones voluntàries: 2

Horari de l'activitat: Un matí, dues hores (de dilluns a divendres, dins de la franja horària de 9 h a 13h)

Nom de l'entitat: Fundació Friends

Persona de contacte: Susana Diaz

Correu electrònic: educafriends@fundaciofriends.org

Telèfon de contacte: 93 487 55 44

Horari de contacte: -