Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Ajornada la Festa de les Entitats de Rocafonda, El Palau, l'Escorxador

Per l'elevat risc de tempestes

La Festa d'Entitats de Rocafonda, El Palau i L'Escorxador, que havia de celebrar-se aquest dissabte, dia 24, als jardins de la Llar Cabanelles ha estat ajornada per la previsió d'aiguats al llarg del cap de setmana. L'activació en fase d’alerta del Pla d’Actuació Municipal davant del risc de tempestes ha portat a posposar la trobada, que es farà durant aquesta tardor en una data encara per concretar.

La Taula d’Entitats dels barris de Rocafonda, El Palau i l’Escorxador, promotora de la Festa, ha rebut la notícia amb comprensió. Les entitats, coordinades amb l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats, ja treballen per trobar una nova data per a l'esdeveniment. 

La Festa d'Entitats de Rocafonda, El Palau i L'Escorxador vol mostrar a la ciutat la gran riquesa social, cultural i esportiva que existeix en aquest territori de la ciutat. L’objectiu de crear sinergies que enriqueixin la convivència, amb un objectiu comú: la cohesió social i cultural. D’aquesta manera es recupera un acte tan emblemàtic com era la mostra d’entitats del territori, de la qual se’n va fer la darrera edició l’any 2015.