Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

El 30 de gener finalitza el termini de les entitats per justificar les subvencions 2022

El dilluns 30 de gener acaba el termini per justificar les subvencions ordinàries que l'ajuntament ha concedit a les entitats de Mataró l'any 2022.

Ordinador
Ordinador

Totes aquelles entitats de la ciutat que hagin rebut una subvenció de l'Ajuntament de Mataró durant l'any 2022 han de presentar telemàticament els justificants de la despesa feta.

Si bé per atorgaments de subvencions inferiors a 3.000 € s’ha de complimentar únicament la fitxa de justificació, sense que sigui necessari aportar més documentació, tot i que l’Ajuntament pot fer les comprovacions que consideri oportunes, mitjançant auditories, per a subvencions rebudes amb imports iguals o superiors a 3.000 €, cal aportar les factures i justificants de despesa corresponents.

Totes les entitats han de presentar les memòries justificatives de les subvencions telemàticament accedint a la seva carpeta ciutadana de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Mataró, adjuntant la documentació en el seu corresponent expedient.

Aquelles entitats que necessiten assessorament poden sol·licitar-lo a l'Agència de serveis i suport a les entitats enviant un correu a participacio@ajmataro.cat o trucar al telèfon 937582692.

En el següent enllaç es pot consultar una presentació on s'explica com fer la justificació pas a pas.

Finalment, adjuntem la Guia t'ho posem fàcil per fer la justificació de la subvenció.