Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Els Premis Fem Mataró 2022 reben el reconeixement de Pràctica Significativa

La Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals i la Federació de Municipis de Catalunya han reconegut els Premis Fem Mataró 2022 com a Pràctica Significativa en l'àmbit de la participació ciutadana. La bona pràctica es pot trobar al Banc de Bones Pràctiques dels governs locals clicant en aquest enllaç

El Banc de Bones Pràctiques és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer i els ajuntaments de més de cinc mil habitants de Catalunya, que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal, i en aquesta ocasió han destacat quatre pràctiques de l'Ajuntament de Mataró perquè representen unes aportacions innovadores i de qualitat, i consideren que poden servir de referència per a d'altres ajuntaments o entitats locals.

Les 4 bones pràctiques de l'Ajuntament de Mataró que han rebut el reconeixement són:

Els Premis Fem Mataró 2022, associacionisme col·laboratiu per a la innovació social, es van entregar el 28 de novembre de 2019, en el transcurs de la 4a Festa del Voluntariat. Des de llavors, l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, ha treballar colze a colze amb les entitats guanyadores per tal d’orientar-les i assessorar-les en tot allò que han necessitat. Recordem que els premis Fem Mataró 2022 van néixer en el marc del Pla Estratègic 2022, amb l’objectiu de potenciar projectes creatius i inèdits i avançar en el model de governança de la ciutat. 

La situació d’Estat d’Alarma ocasionada per la pandèmia del Covid-19 ha fet replantejar els terminis per a la implementació dels projectes guanyadors de la primera edició dels Premis Fem Mataró 2022 i s'ha decidit que s’amplia un any el període d’execució dels projectes guanyadors, fins al 31 de desembre de l’any vinent. Un cop analitzats els projectes i el seu calendari d’execució, l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats s’ha reunit amb cadascuna de les entitats impulsores per arribar a un acord que satisfaci a ambdues parts i que permeti que els tres projectes es puguin dur a terme amb les màximes garanties de seguretat i d’èxit possibles.