Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Es reactiva el Banc del Temps de Rocafonda

El Banc del Temps (BDT) és un projecte comunitari, que contribueix a resoldre diverses necessitats de la vida diària dels ciutadans a través d'intercanvis de temps per serveis, habilitats i coneixements, fomentant les relacions socials i el suport comunitari des de tots els barris de Mataró. La Fundació Hospital promou aquest projecte a nivell de ciutat de Mataró i també, des de gener del 2020, impulsa un Banc del Temps específic al barri de Rocafonda. 

El pròxim dijous 1 d'octubre a les 18.30 h es durà a terme una sessió informativa ONLINE oberta a totes les persones interessades a participar en el Banc del Temps. Cal inscripció prèvia a través del següent enllaç.

El Banc del Temps de Rocafonda va ser un dels projectes guanyadors dels Premis Fem Mataró 2022. Totes les persones que s'hi vulguin inscriure poden posar-se en contacte amb la coordinadora del projecte a través del telèfon 696.836.700 (Eva de la Bella). L'atenció presencial als usuaris es realitza els dilluns de 12 a 16 h al Centre Cívic Rocafonda (accés pel carrer de Santiago Rusiñol, 23), a la seu de l'Associació de Veïns i Veïnes de Rocafonda, l'Esperança i Ciutat Jardí, els quals estan col·laborant a fer possible aquest projecte al barri. 

Per apuntar-se cal pensar en 3 activitats o habilitats que es puguin oferir i 3 que es puguin demandar. A causa de la situació ocasionada per la Covid-19, tots els intercanvis s'han de realitzar amb les màximes mesures de seguretat i higiene sanitària. És per aquest motiu que la Fundació Hospital ha elaborat un protocol per garantir els intercanvis segurs. La prioritat en aquest escenari de pandèmia és que els intercanvis, en la mesura del possible, es realitzin virtualment, de forma telemàtica.