Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Inici del projecte Tallers de circ inclusiu per la cohesió social i comunitària

Projecte impulsat pel Col•lectiu La Crispeta amb la col•laboració de Cronopis i el suport i/o assessorament de CircA, CIPAC, FuriaTrans Mataró i La Senda.

El passat 21 de febrer es va iniciar el projecte Tallers de circ inclusiu per la cohesió social i comunitària amb un taller de circ amb Centre Socioeducatiu Sant Pau.

Aquest taller es va realitzar al local dels Caprgrossos de Mataró i és el primer d’una sèrie de tallers que està previst que es realitzin durant els propers mesos.

El projecte Tallers de circ inclusiu per la cohesió social i comunitària és un dels guanyadors dels Premis FEM Mataró 2030 edició 2023. Va ser el guanyador de la CATEGORIA 1. Premi MATARÓ, CIUTAT INCLUSIVA a la millor iniciativa per generar oportunitats per a la inclusió de totes les persones a la ciutat.

Aquest és un projecte per a la creació i posada en marxa de tallers de circ inclusiu, treballant de forma transversal i en xarxa entre diferents col•lectius de persones en risc d'exclusió social com ara persones immigrants, persones amb trastorn mental, persones amb diversitat funcional, persones de la tercera edat i infants en situació vulnerable.