Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Vols fer Teatre Immersiu a Cerdanyola?

Es busquen veïns/es de diferents edats i cultures, per crear entre tots una peça teatral que representi aspectes i història del barri.

El projecte de teatre immersiu a Cerdanyola té per finalitat crear i representar una peça teatral que reflecteixi història de Cerdanyola, l’experiència de persones o col·lectius que hi conviuen i, en definitiva que plasmi la diversitat i les qualitats d’un barri per sentir-se encara més orgullosos de la seva  història i dels seus valors. Els participants la posaran en escena, amb l’objectiu de millorar la comunitat, el coneixement, la cohesió i la convivència, fent del teatre una eina de transformació social. Alhora també millorarà el benestar de les persones que hi participen, perquè  la finalitat del mateix no és només el producte final sinó el procés que es fa fins arribar al producte, la transformació està en el propi procés.

Les persones participants cocrearan el projecte conjuntament a partir d’escoltar i debatre la història i consensuar l’àmbit, l’època, el fil conductor... La història es fa entre tots i totes sense exclusió, per això es busquen veïns/es de diferents edats i cultures, per crear entre tots una peça teatral que representi aspectes i història del barri. No cal tenir coneixements de teatre, a priori tampoc de la història del barri ja que hi haurà persones que la expliquin per tal de poder-la teatralitzar.

Si tens interès i/o necessites més informació, contacta:
teatre.immersiu@esmediacio.cat

Telèfon: 682 295 063