Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Projecte LECXIT

Foment de l’èxit educatiu dels infants

Data de la publicació:

Fes-te voluntari/ària i vine a llegir amb nosaltres! Vols contagiar el gust per la lectura? LECXIT és la teva activitat!

LECXIT és un programa que té per objectiu incrementar l’èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora. Aquesta campanya va adreçada a totes les persones que vulguin encomanar el gust per a la lectura a un infant. Iniciem la campanya de recerca de persones voluntàries per a la sisena edició del projecte LECXIT, que es desenvolupa a les Biblioteques de Mataró. Un cop a la setmana, un persona de manera voluntària comparteix amb un alumne una hora de lectura. Les persones voluntàries només han de saber llegir en català i tenir ganes d’acompanyar l’alumnat en els seus progressos educatius. És un projecte que té per objectiu incrementar l’èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora.

La clau de LEXCIT està en treballar de forma lúdica i amena al voluntariat i a la implicació de l’entorn dels nens i nenes que participen en el programa. Visualitza el vídeo per tenir més informació:

  vídeo 

Perfil de la persona voluntària: Persones que vulguin encomanar el gust per a la lectura a un infant. – Major de 16 anys. – Compromís anual. Una hora setmanal. – Tenir coneixements per llegir en català, que t’agradi la lectura i els infants. – Tenir el certificat de no antecedents penals per delictes sexuals.

Número de persones voluntàries: Indeterminat

Horari de l'activitat: Biblioteca Pompeu Fabra, dijous de 17.15 h a 18.15 h; Biblioteca Antoni Comas, dimarts de 17 h a 18 h i Biblioteca Popular, dimarts de 17.15 h a 18.15 h

Nom de l'entitat: AMPA Escola Germanes Bertomeu, AMPA Escola Cor de Maria, AFA Montserrat Solà, AFA Joan Coromines, AMPA Josep Montserrat i AMPA Salesians

Persona de contacte: -

Correu electrònic: participacio@ajmataro.cat

Telèfon de contacte: 647470885

Horari de contacte: De dilluns a dijous, de 9.00 h a 14.00 h