Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sergi Morales Díaz

Escoltar

Sergi Morales Díaz

Règim de retribució i dedicació

 

Concepte Règim Retribució anual

Retribució

DE 100%

60.041,89€

Biografia, formació i trajectòria política

Vaig néixer a Mataró el 25 de juny de 1979.

Estic diplomat en Ciències Empresarial i estic Llicenciat a la UOC en Administració i Direcció d’Empreses. Posteriorment, m’he especialitzat i format en la Direcció d’Empreses Cooperatives i Empreses d’Inserció sociolaboral.

He realitzat un programa avançat en la direcció d’empreses a ESADE (Adavancec Management Program), així com en diferents àmbits de la direcció financera i estratègia corporativa a ESADE i la Universitat de Philadelphia – The Wharton School.

Ferm defensor de que una altra economia que posi la persona al centre és possible, he treballat durant els darrers anys com a directiu a diferents cooperatives i empreses d’inserció. Especialment en l’àmbit de gestió de serveis d’atenció a les persones.

He desenvolupat diferents responsabilitats a nivell nacional i europeu en l’àmbit de la inserció laboral de persones en situació d’exclusió.

He treballat en el desenvolupament i assessorament de projectes cooperatius i d’atenció a la gent gran en Sud-amèrica.

Des de ben jove he combinat les tasques professionals amb l’activisme social als moviments estudiantils, educació en el lleure, festes populars, moviment veïnal, i especialment en la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI.

Des dels 15 anys he militat a ICV, amb diferents responsabilitats, i des de la seva creació en Catalunya en Comú. Sóc membre de la direcció d'En Comú Podem a Mataró i del Consell Nacional de Catalunya en Comú.

 

 

Declaració de béns 

Inicial

Declaració d'activitats

Inicial