Ajudant/a de carnisseria i xarcuteria
[INSCRIPCIONS TANCADES]
Objectius del curs:
- Adquirir els coneixements teòrics indispensables i avançats per a exercir les professions d'ajudant de carnisser/a la venda al detall.
- Organitzar correctament les tècniques de venda que es poden aplicar.
- Presentar els diferents processos que es desenvolupen des de la producció de l'animal fins a l'obtenció de la matèria primera i els diferents productes.
- Adquirir els coneixements relacionats amb els paràmetres, factors i condicions que tenen lloc durant tota la manipulació de la carn.
- Preparar i condicionar per a la presentació en safates de les carns per a la seva comercialització respectant les normes bàsiques d'higiene i seguretat en el treball.
Dates previstes i horaris del curs: del 23 octubre al 30 de novembre de 2023 - Matins
Total hores: 120 hores
Modalitat: presencial
Perfil d'entrada de l'alumnat:
- Persona inscrita al SOC com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO)
- Nivell lectoescriptura i idioma mínim per a poder seguir la formació correctament
- Interès, motivació i compromís per formar-se i treballar al sector
- Disponibilitat horària
- Adquirir el compromís d’iniciar i finalitzar l’acció formativa
PROGRAMA FORMATIU
FORMACIÓ PROFESSIONALITZADORA: 80 hores
- La venda de carn i aviram
- Higiene dels manipuladors d'aliments
- Iniciació a la preparació d’elaborats carnis
- La venda de proximitat i l’atenció al client/a
- Iniciació a la venda dels productes de xarcuteria
PRÀCTIQUES PROFESSIONALS NO LABORALS A EMPRESA: 40 hores
“Ajut atorgat en el marc dels Plans Locals d’Ocupació 2023 de la Diputació de Barcelona”