Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Directori d’entitats

Entitats que dinamitzen la ciutat

Al Registre Municipal d’Entitats de Mataró hi ha més de 700 associacions i entitats de tot tipus: culturals, esportives, educatives, de cooperació... entitats que dinamitzen la ciutat amb activitats, serveis, formació, etc.

En aquest apartat hi trobareu un enllaç a totes les entitats registrades a la ciutat i les seves dades per si voleu contactar-hi. Estan classificades en diverses tipologies, en funció de l'àmbit d'activitat.

També les podeu buscar utilitzant el cercador. Si la vostra entitat detecta qualsevol errada o mancança comuniqueu-ho a participacio@ajmataro.cat i consulteu l’apartat modificació de dades.

Busques una entitat?

ASSOCIACIÓ CLUB JAMA KAFO

Realitzar actes i conferències de tipus moral i cultural. Ajuda a tots els associats que la necessitin i promocionar la unitat i entesa entre els éssers humans, especialment gambians.

Carrer de Josep Monserrat Cuadrada, 30 Esc 1 BX 01.

jamakafo@yahoo.es

931283438 - 677883851

ASSOCIACIÓ COL-LECTIU LA CRISPETA

Fomentar i divulgar l’art de Circ en totes les seves modalitats: Formació, creació, exhibició, producció i difusió, etc. Activitats -Tallers i cursos de circ infantil, juvenil i per a adults en els àmbits de descoberta, aprenentatge,coneixement i domini. -Circ Social i inclusiu -Creació i exhibició de Cabarets, espectacles, performances, esdeveniments, etc. -Col·laboracions amb altres entitats, altres associacions i totes aquelles organitzacions que contribueixin a la consecució dels fins de l’associació (entitats ambientals, associacions de circ, etc.).

Carrer d'Antoni de Capmany, 11 BX 01.

COLLECTIULACRISPETA@GMAIL.COM

622452430

ASSOCIACIÓ COLLA DE DIABLES DE LA LLÀNTIA

Fomentar i potenciar les tradicions i l'evolució del bestiari i de les colles de Diables festius i populars.

Carrer de Galícia, 56.

diablesdelallantia@gmail.com

645941615

ASSOCIACIÓ COLLA DEL GODRAC DE MATARÓ

Manteniment de les figures d’imatgeria festiva, així com de tot el material propi de la Colla del Godrac de Mataró. Fomentar la participació a les festivitats de la ciutat de Mataró i al conjunt de la faràndula popular local i aconseguir-ne l’arrelament entre els habitants de la nostra ciutat. Dinamitzar la Cultura Tradicional Popular preferentment dins l’àmbit territorial de Mataró.

Baixada de les Figueretes, 10.

19441mgg@gmail.com

678561448

ASSOCIACIÓ COMERCIAL PLAÇA DE CUBA I RODALIES

Representar, promoure i defensar els interessos professionals, econòmics i socials de llurs associats.

Carrer de Cuba, 42 BX 01.

info@cellercastellvi.cat

937980786

ASSOCIACIÓ COMISSIÓ DE SETMANA SANTA DE MATARÓ

La Comissió de Setmana Santa agrupa 11 entitats entre Germandats, Confraries i Armats de Mataró. És l'entitat resposanble d'impulsar i coordinar els actes de Setmana Santa a la ciutat de Mataró, que han estat declarades Patrimoni Cultural, i agrupa més d'una cinquantena d'activitats. A més, la Comissió de Setmana Santa fomenta actes culturals a la ciutat de Mataró i participa d'accions solidàries i de suport a la ciutat de Mataró

Avinguda del Perú, 13.

setmanasantamataro@yahoo.es

647754125

https://draft.blogger.com/blogin.g?blogspotURL=http://setmanasantamataro.blogspot.com/&type=blog

ASSOCIACIÓ CONTRA EL CÀNCER INFANTIL GEORGINA DE MIGUEL ANTOJA

La recerca de finançament per la investigació i recerca contra el càncer infantil.

La Riera, 69 03 0A.

associaciogeorgina@gmail.com

680165145

ASSOCIACIÓ CONTRA EL MALTRACTAMENT ANIMAL DE MATARÓ

Denunciar i protegir els animals de companyia en aquest cas domèstics, de qualsevol maltractament ja sigui físic o psicològic cap a l’animal i els abandonaments dels mateixos.

Carrer de Sant Jordi, 9 02 03.

associaciopadda@gmail.com

606822742

ASSOCIACIÓ CULTURAL LA LOLA

Fins: La creació, promoció i execució de tota mena d’activitats culturals, artístiques i recreatives, Activitats: Organització d’activitats socioculturals o lúdiques, cursos, seminaris, conferencies i actes anàlegs. Disseny i execució de quantes accions o activitats siguin precises per aconseguir la participació de les seves associats, Dinamització d’un espai de trobada, Qualsevol altre que es consideri apropiada per al compliment dels fins de l’associació.

Baixada de les Espenyes, 4 BX 01.

ADMIN@LALOLAMATARO.COM

674625082

HTTPS://LALOLAMATARO.COM

ASSOCIACIÓ CULTURAL AFRICANA DE ROCAFONDA - ACAR

Promoció de la seva cultura d’origen, al igual que les tradicions, folklore i valors de convivència en la comunitat. Promoció del suport mutu dels membres, associats i les seves famílies; i de la comunitat africana. Suport i assistència a infants i joves de famílies d’origen immigrat, per a la defensa dels seus drets bàsics, i del seu desenvolupament personal.

Carrer de Mèxic, 5 BX 01.

amigem01@gmail.com

632788301

632788301

ASSOCIACIÓ CULTURAL AIKIDO-KU

La pràctica, difusió i ensenyament de l'art marcial anomenada Aikido (sempre entesa com la via de desenvolupament tradicional japonesa creada per O'sensei Ueshiba), així com de qualsevol altre activitat de desenvolupament personal.

Carrer de Sant Bonaventura, 27 BX 01.

erikafinsconde@gmail.com

677715593

ASSOCIACIÓ CULTURAL AIKIKAI CATALUNYA

Coneixement, difusió i estudi de les tècniques d'arts marcials, en la seva forma coneguda com Aikido.

La Riera, 122.

secretaria.acac@aikido.cat

937994402

ASSOCIACIÓ CULTURAL ANDALUSA CITA FLAMENCA A MATARÓ.

Protegir, impulsar i fomentar la nostra cultura flamenca i carnavalesca en totes les seves variants, les activitats a dur a terme: Conservació i difusió del flamenc com a patrimoni immaterial de la humanitat, promoure i organitzar el Festival Flamenc Cita Flamenca de Mataró i el Certamen Carnavalesc Ciutat de Mataró, conferències, recitals i publicacions relaciones amb l’Art Flamenc i Carnaval, fomentar i difondre la cultura del territori al qual pertany l’Associació. Potenciar i participar dels actes organitzats per les entitats de la ciutat. Relacionar-se amb associacions similars

Passeig de Ramon Berenguer III, 82.

info@citaflamenca.org

658900715

https://citaflamenca.org/

ASSOCIACIÓ CULTURAL DE AYUDA E INTEGRACIÓN DE LAS MUJERES DE LA REGIONS DE TAMBACOUNDA DEL SENEGAL (ORIENTAL ESTE)

Cultural de sensibilització i integració en l'ajut en l'àmbit nacional i internacional. Impulsar projectes per al desenvolupament social per ajudar a millorar el nivell de vida dels ciutadans de la població.

Carrer de Vitòria, 17 01 04.

tiguidasavane78@gmail.com

671261629

ASSOCIACIÓ CULTURAL DE CERDANYOLA

Promoure i potenciar les activitats culturals recreatives, les físico-esportives, la participació veïnal en l'organització d’activitats lúdiques i culturals i convocar la comissió que coordini a l'organització de la festa major del barri.

Passeig de Ramon Berenguer III, 82.

ac.cerdanyola@gmail.com

635513727 - 605161319

https://associacioculturalcerdanyola.home.blog/

ASSOCIACIÓ CULTURAL DE TAMBANA

Potenciar la integració a la societat catalana dels immigrants de Tambana de Gàmbia, especialment amb els originaris de Tambana de L.R.D. (Lower River Division), impulsant la multiculturalitat i defensant el respecte als drets de la persona, sigui quin sigui el seu origen, raça o religió.

Carrer de Vitòria, 99 03 01.

ebrimaf1982@gmail.com

631375463

ASSOCIACIÓ CULTURAL DONVITO CLUB PER AL FOMENT DEL COL·LECCIONISME POPULAR

Fomentar la relació entre els aficionats i col·leccionistes de llibres vells, còmics vells, cromos, programes de cinema i joguines antigues, i d'altres tipus de col·leccionisme popular.

Carrer de Llauder, 123 03 03.

donvitoclub@yahoo.es

937997177

ASSOCIACIÓ CULTURAL FILMAT

Fomentar, difondre i promoure l'afecció i interès pel cinema en diferents manifestacions.

Carrer de Sant Isidor, 1 Esc D 01 02.

associaciofilmat@gmail.com

669405008

ASSOCIACIÓ CULTURAL FÈLIX CUCURULL

Potenciar l'estudi de la realitat social i cultural, en tots els seus àmbits, i que aquest estudi es dugui a terme i es difongui en la llengua catalana.

Carrer d'Amàlia, 16 BX 01.

ASSOCIACIÓ CULTURAL GITANA DEL MARESME

Orientar i ajudar als gitanos en els seus problemes circumstancials i en les seves necessitats.

Carrer de Federico Carlo Gravina, 63 01 03.

ASSOCIACIÓ CULTURAL HELENA JUBANY I LORENTE

Mantenir viu el record de l'Helena Jubany i Lorente, enamorada del món dels llibres des de tots els angles (lectora obstinada, periodista de cròniques culturals, llibretera, bibliotecària, autora de ressenyes, correctora, escriptora novella i narradora de contes).

Avinguda de Lluís Companys, 27 10 03.

helena@jubany.cat

937995092 - 656937815

http://helena.jubany.cat/

ASSOCIACIÓ CULTURAL I ESPORTIVA PER LA CONVIVÈNCIA I LA COHESIÓ SOCIAL A CATALUNYA (ACECCSC)

Fomentar la cultura, la convivència, la integració en la societat catalana i impulsar el coneixement de la cultura dels nouvinguts i la de Catalunya. Impulsar el projecte i programes per fomentar el desenvolupament autòcton i l’ajut solidari amb els països d’Àfrica, per a millorar les condicions de vida dels seus habitants.

Carrer de Neil Armstrong, 10 02 02.

yancoubasanegassama@gmail.com

602011497

ASSOCIACIÓ CULTURAL ISLÀMICA ANNOUR

Fomentar activitats culturals. Fomentar la integració dels immigrants a la societat catalana. Fomentar l'ensenyament del català, el castellà i l'àrab.

Carrer de Manuel Carrasco i Formiguera, 64 01 10.

annour.mataro@hotmail.com

ASSOCIACIÓ CULTURAL ISLÀMICA SALIM SOUARE

La promoció de la cultura islàmica africana, la promoció de les activitats religioses i culturals encaminades a la formació en l'àmbit de les finalitats de l'associació.

Carrer dels Almogàvers, 22 01 04.

bangaly_toure@hotmail.com

634720467

ASSOCIACIÓ CULTURAL JAKARLO

Ajuda mútua, Solidaritat entre els membres socis. Ensenyament de la nostra cultural africana, a través de jornades d'intercanvi o jornades gastronòmiques, promoure la participació de l'immigrant amb la gestió de l'associació potenciant la creació de comissions culturals, fomentar llaços entre els veïns de la ciutat, lluita contra tota mena de pràctiques o costums inadequades, portant atent a la integritat social, organitzar jornades per potenciar l'educació, la cohesió i la integració dels nouvinguts, etc. Per assolir les finalitats es faran activitats com impartir classes d'idiomes Wòlof

Carrer de las Siete Partidas, 59 03 02.

harounasegnane67@gmail.com

632386311

ASSOCIACIÓ CULTURAL JOSEFA TOLRÀ

La recerca i la difusió de la vida i obra de la medium i artista Josefa Tolrà i Abril (Cabrils 1880-1959), patrimoni de l’art català contemporani. Vetllar per la preservació i conservació de les obres d’aquesta autora, propietat de Maria Tolrà Galvany.

Ronda de Mossèn Jacint Verdaguer, 13 06 01.

josefatolra@gmail.com

600582368

www.josefatolra.org