Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Directori d’entitats

Entitats que dinamitzen la ciutat

Al Registre Municipal d’Entitats de Mataró hi ha més de 700 associacions i entitats de tot tipus: culturals, esportives, educatives, de cooperació... entitats que dinamitzen la ciutat amb activitats, serveis, formació, etc.

En aquest apartat hi trobareu un enllaç a totes les entitats registrades a la ciutat i les seves dades per si voleu contactar-hi. Estan classificades en diverses tipologies, en funció de l'àmbit d'activitat.

També les podeu buscar utilitzant el cercador. Si la vostra entitat detecta qualsevol errada o mancança comuniqueu-ho a participacio@ajmataro.cat i consulteu l’apartat modificació de dades.

Busques una entitat?

ASSOCIACIÓ CULTURAL LLIBRE VIU

La promoció de la lectura en tots els seus suports i com a eina de comunicació.

Carrer de Josep Punsola, 31.

llibreviu@pangea.org

937 963 801

www.llibreviu.org

ASSOCIACIÓ CULTURAL MEZJID BILAL

Potenciar la integració a la societat catalana de les persones immigrades en Catalunya, especialment amb les ètnies de cultures d’Àfrica, Àsia i la Mediterrània i altres similars, impulsant la multiculturalitat i defensant el respecte als drets humans de la persona, sigui quin sigui el seu origen, raça o religió.

Carrer de Josep M. Batista i Roca, 2.

BILALMEZQUITA2010@GMAIL.COM

931159468 - 691966714

ASSOCIACIÓ CULTURAL PANÒPTIC

Els fins de l'associació són La realització i producció de propostes culturals, principalment vinculades al cinema i les arts visuals. Treballar les diferents disciplines artístiques des d'una perspectiva transversal, explorant nous formats i llenguatges híbrids Fomentar l'acció cultural. Reivindicar l'espai públic com a àmbit de socialització, debat i reflexió comunitària. Difondre l'obra d'artistes amb una visió transformadora i crítica amb el context sociopolític contemporani. Posar en valor el patrimoni arquitectònic i cultural local, vinculant-lo a l'associació.

Ronda de Leopoldo O'donnell, 51 05 02.

info@festivalpanoptic.com

https://www.instagram.com/festivalpanoptic/

ASSOCIACIÓ CULTURAL PARA EL DESARROLLO CULTURAL E INTEGRAL DE LA POBLACIÓN DE KIGNAN DE MALI EN MATARÓ

Fomentar la cultura, la convivència, la integració en la societat catalana i impulsar el coneixement de la cultura de Mali i de Catalunya.

Carrer de Rafael Carreras, 14 03 01.

moussadembele70@hotmail.com

633487082

ASSOCIACIÓ CULTURAL PER AL DESENVOLUPAMENT CULTURAL I INTEGRAL DE LA POBLACIÓ DE BOUNDOU DIANA DEL SENEGAL EN MATARÓ

Fomentar la cultura, la convivència, la integració en la societat catalana i impulsar el coneixement de la cultura del Senegal i de Catalunya.

Carrer de Nàpols, 8 01 01.

ASSOCIACIÓ CULTURAL PER AL DESENVOLUPAMENT CULTURAL I INTEGRAL DE LA POBLACIÓ DE MADINA-BIRA DE SENEGAL A MATARÓ

Fomentar la cultura, la convivència, la integració en la societat catalana i impulsar el coneixement de la cultura de Senegal i de Catalunya.

Carrer de la Mare de Déu de La Cisa, 31 02 01.

ASSOCIACIÓ CULTURAL PROCESSUS CREATIUS

Promoure la cultura a nivell audiovisual, gràfic i divulgatiu, amb interessos intel·lectuals, artístics i professionals. Recollir, seleccionar i comunicar els diferents moviments artístics imperants al context cultural actual i comunicar-ho a través d’aquests tres nivells de difusió: revista on-line, revista gràfica i programa de televisió.

Carrer del Parc, 49 BX 01.

processuscreatius@gmail.com

625048898

http://www.processuscreatius.com/

ASSOCIACIÓ CULTURAL SONIKARA DE CATALUNYA

Potenciar la integració a la societat catalana dels immigrants de Gàmbia, especialment amb l’ètnia de Sonikas de U.R.D. (Upper River Division), impulsant la multiculturalitat i defensant el respecte als drets de la persona, sigui quin sigui el seu origen, raça o religió.

Carrer d'Àngel Guimerà, 26 -1 01.

wujarytrawally@gmail.com

612460635

ASSOCIACIÓ CULTURAL VALORS

Oferir instruments de treball per fer una lectura de l'actualitat a través del prisma cristià, partint d'una reflexió i un debat intercultural i interreligiós, dirigit sense distincions a tota la societat plural, en els termes més amplis possibles.

Carrer del Portal de Valldeix, 17 02 01.

redaccio@valors.org

620749138

http://valors.org/

ASSOCIACIÓ CULTURAL ZEN DE MATARÓ

Difondre, ensenyar i practicar el Soto Zen tal com el va transmetre a Occident, Taisen Deshimaru, fundador de l'Associació Zen Internacional.

Carrer de Santiago Rusiñol, 34 02 05.

zenmataro@gmail.com

616291302

ASSOCIACIÓ CULTURAL i ESPORTIVA ARQUERA MATARÓ

Representar els socis afiliats i els esportistes en el Fútbol adaptat davant de tots els organismes, estaments o entitats, tant públics com privats, promoure i divulgar el Fútbol adaptat dins de l'àmbit territorial d'actuació de l'associació. Finalitats: realitza activitats com Establir els criteris i línies d'actuació homogènies entre els seus socis per tal que puguin ser representats per l'associació davant d'organismes, estaments i entitats, tant públics com privats, creació i organització dels equips de Fútbol adaptat. Tot tipus de Discapacitat te cabuda

Passatge del Pare Josep Rius, 12 01 01.

pepitobatlle@hotmail.com

625487200

ASSOCIACIÓ D 'ESTUDIANTS DE TECNOLOGIA EMPRESA I SALUD DEL TECNOCAMPUS

Estudiar, considerar i conèixer tot el que afecti la situació de l’alumnat al centre, i poder-ne expressar l’opinió i el criteri. Facilitar l’exercici dels drets que la legislació vigent reconeix a favor de l’alumnat, en especial dels assenyalats en l’article 6 de la Llei orgànica del dret a l’educació. Promoure la informació i la participació dels alumnes en els diversos òrgans consultius i de participació. Informar sobre activitats culturals, esportives, d’esbarjo i de foment de l’acció cooperativa i

Avinguda d'Ernest Lluch, 32.

associacioestudiants@org.tecnocampus

93 1696500

ASSOCIACIÓ D'AFECTATS DE FIBROMIALGIA I FATIGA CRÒNICA (AFIMAT)

Ajudar als afectats de fibromiàlgia i fatiga crònica i llurs familiars, especialment fent èmfasi en la millora de la qualitat de vida dels primers. Informar sobre les darreres novetats mèdico-científiques i tractaments. Formar grups d'ajuda mútua per facilitar la comunicació entre els malalts.

Carrer de Sant Pelegrí, 3.

afibromataro.maresme@hotmail.com

937906645 - 637743494

https://afimat.info/

ASSOCIACIÓ D'AJUDA A LA COMUNITAT DE NDOGA BABAKAR

Ajudar al poble Ndoga Babakar davant les seves necessitats bàsiques com alimentació, escolarització, sanitat, subministrament aigua potable... Fomentar les relacions entre el poble Ndoga Babakar i els nostres veïns. Sensibilitzar sobre situacions de desigualtat entre països. Activitats Recaptar una quota mensual entre els membres de l'entitat per enviar al poble Ndoga Babakar per a contribuir a cobrir les necessitats bàsiques. Mantenir reunions i videotrucades amb el poble de Ndoga Babakar per a poder ajudar i estar en contacte amb els habitants del poble davant qualsevol necessitat. Realitzar

Carrer de la República Dominicana, 26.

walybakary@gmail.com

632318099

ASSOCIACIÓ D'AJUDA DE DIELANI

Aconseguir recolzaments per a poder desenvolupar projectes en la població d'origen, Dielani, principalment en temes sanitaris i educatius.

Carrer de Pablo Ruiz Picasso, 44 03 02.

mouhamadydiakite@gmail.com

643409662

ASSOCIACIÓ D'AJUDA MÚTUA D'IMMIGRANTS A CATALUNYA (AMIC)

Conèixer tot allò referit als problemes dels immigrants a Catalunya. Assessorar els associats i els immigrants en general sobre totes aquelles matèries de caràcter legal que interessin a la seva situació.

Carrer RAMBLA DEL RAVAL, 24 B.

amic@associacioamic.cat

937904446

https://www.associacioamic.cat/ca/homecat/

ASSOCIACIÓ D'AJUT SOCIAL I CULTURAL AL SENEGAL SANDAGA

Promoure les accions que afavoreixin les actuacions d'ajut en tots els àmbits a la població de Sandaga en el Senegal.

Avinguda de la Gatassa, 115 05 04.

sankarray@hotmail.com

937988810 - 606773811

ASSOCIACIÓ D'AJUT SOCIAL MANÁ MATARÓ

Ajudar a les persones o col·lectius de persones en situació de risc d'exclusió social a resoldre les seves necessitats immediates, recuperar la seva dignitat com a persones i fomentar la seva reinserció social i laboral.

Plaça de Josep Cusachs, 2 02 01.

mana_mataro@hotmail.com

937553205 - 605099229

ASSOCIACIÓ D'ALUMNES DE L'ESCOLA D'ADULTS CAN NOÈ

Estudiar, considerar i conèixer tot el que afecti a la situació dels alumnes al centre, i poder expressar ensems l'opinió i el criteri que en tinguin.

Carrer de Josep Punsola, 47.

cannoe@ajmataro.cat

937964801

ASSOCIACIÓ D'AMICS DE LES PLANTES, ANIMALS I JARDINS DEL MARESME

L'agrupament de persones entusiastes i simpatitzants dels jardins en general, així com dels animals domèstics i de companyia.

Parc Central, 2.

amicsplantes@hotmail.com

937997444 - 656361374

ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL TRAMVIA DE MATARÓ

Restauració del Tramvia núm. 4 de la línia de Mataró-Argentona. Promoció del retorn del funcionament dels Tramvies a la ciutat, com a mitjà de transport, ecològic i sistema alternatiu. Promoció de la seva història i tradició d’aquest medi de locomoció a la nostra ciutat.

Passeig de Ramon Berenguer III, 82.

tranviasdemataro2003@yahoo.es

617071277

ASSOCIACIÓ D'AMICS I ALUMNES DEL CENTRE DE FORMACIÓ D'ADULTS ELS TARONGERS

Estimular, promoure, organitzar i difondre activitats que donin resposta a les necessitats formatives i educatives de les persones adultes.

Carrer de la Mare de Déu de La Cisa, 80.

cfa-elstarongers@xtec.cat

937994604

ASSOCIACIÓ D'ANTICS ALUMNES I AMICS DE L'ESCOLA PIA SANTA ANNA DE MATARÓ

Fomentar l'amistat entre els ex alumnes de l'Escola Pia donant-los un recolzament moral i material fins a on sigui possible i no apartar-se del pensament de l'entitat. Col·laborar en totes les finalitats educatives de l'Escola Pia i estimular i afavorir l'estudi entre la joventut escolar del col·legi i la de l'associació.

Plaça de Santa Anna, 1.

mataro.anticsalumnes@escolapia.cat

937901627

ASSOCIACIÓ D'ANTICS ALUMNES I ANTIGUES ALUMNES DE DON BOSCO DELS SALESIANS DE MATARÓ

La promoció de trobades de caràcter commemoratiu, formatiu, cultural, esportiu i recreatiu, destinades als membres de l'associació, tots ells antics alumnes i antigues alumnes.

Avinguda de Josep Puig i Cadafalch, 80.

anticsalumnes.mataro@salesians.cat

937578489

ASSOCIACIÓ D'EMPLEATS JUBILATS I PENSIONISTES DE LA CAIXA D'ESTALVIS LAIETANA

Fomentar, basant-se en els principis de col·laboració i convivència, les relacions d'amistat entre els seus associats.

Plaça de Miquel Biada, 5.

aseacm@outlook.es

937961103 - 676662741

ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA

La representació, gestió, defensa i foment dels interessos econòmics socials i professionals comuns dels seus membres.

Carrer dels Germans Thos i Codina, 9.

asegema@asegema.org

937902480

http://www.asegema.org/

ASSOCIACIÓ D'ESTUDIANTS DEL TECNOCAMPUS

Representar i defensa els interessos i drets dels Estudiants del TCM, promoure i fomentar la participació dels estudiants als òrgans de govern de la pròpia Universitat, Exigir i promoure la millora de la qualitat docent. Oferir un servei d’informació i assistència a l’estudiant, promoure el interès per la cultura a la Universitat. Fomentar la creativitat dels Estudiants del Tecnocampus Mataró Maresme. Establir contactes amb estudiants i associacions d’estudiants d’altres Universitats. Representar, ajudar i defensar les iniciatives dels diferents grups d’estudiants .dins del Tecnocampus.

Avinguda d'Ernest Lluch, 32.

associacioestudiants@org.tecnocampus.cat

93-16965500

https://www.tecnocampus.cat/ca/associacio-estudiants