Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projectes Singulars

Escoltar

Projectes Singulars

Estades en empresa que formen part d’un programa d'adaptació curricular dirigit a estudiants de 3r i 4t d'ESO que precisen d’un reforç per obtenir el graduat en ESO.

Aquests Projectes Singulars tenen una finalitat acadèmica i, complementàriament, una finalitat motivacional, amb l’objectiu de que l’alumnat que hi participa continuï formant-se per tal d’incrementar les seves oportunitats professionals.

En coordinació amb els centres educatius, s’ofereix als estudiants l’oportunitat de fer estades en empreses del territori per conèixer la realitat del món laboral. Aquestes estades s'organitzen tenint en compte els interessos dels i les joves per afavorir la seva orientació professional i ajudar-los a definir el seu camí acadèmic i professional.

Els Projectes Singulars es realitzen en col·laboració entre l’Ajuntament de Mataró (Direcció d’Educació i Servei d’Ocupació) i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i són empreses del territori les que acullen a l’alumnat donant-los l’oportunitat de descobrir possibles vocacions.

 

Si ets una empresa de Mataró i vols participar en les estades del curs 2023/24, contacta'ns:

orientacio@ajmataro.cat

 

Edicions anteriors als mitjans

Recull de premsa 16ª Edició – Curs 2022/23

Ajuntament de Mataró - Nota de premsa

 

Recull de premsa 15ª Edició – Curs 2021/22

Ajuntament de Mataró - Nota de premsa

Servei d’Educació de l’Ajuntament de Mataró – Twitter

Mataró Audiovisual - Notícia via Twitter